Gegrilde avocado's met pittige krab
bereiding
-
1
Maak het krabvlees los en trek het in draadjes. Meng met de gehakte koriander en de zure room en breng op smaak met de groene tabasco en wat zout. Hou wat koriander apart voor de afwerking.
-
2
Spoel de tomaten en snij ze in partjes. Spoel en droog de ijsbergsla en snij 'm in reepjes. Pel de rode ui en snij 'm in fijne ringen. Pers 1 limoen, snij de andere in kwartjes.
-
3
Halveer de avocado's en verwijder de pit. Borstel ze in met olijfolie. Leg de avocado's met de snijkant naar beneden in de grillpan en gril ze een drietal minuten. Druppel er wat tabasco en limoensap over.
-
4
Lepel wat krabsalade in de holtes van de avocado's en leg ze op een schaal. Werk af met de ijsbergsla, rode ui, tomatenpartjes en nog wat verse koriander. Serveer met een partje limoen.