Recept

Glaasje met kruidige quinoa, granaatappel en gegrilde kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de quinoa gaar volgens de instructies op de verpakking. Laat de quinoa goed uitlekken.

  2. 2

    Snij de kipfilet in 6 reepjes en snij de reepjes nog eens doormidden. Kruid ze met de ras el hanout, peper en zout. Zet een grillpan op het vuur en laat heet worden. Giet er een lepel olijfolie in en grill er de stukjes kip in krokant en goudbruin langs beide kanten.

  3. 3

    Hou enkele blaadjes van de verse kruiden apart voor de afwerking en snipper de rest van de kruiden fijn. Breek de granaatappel en meng de pitjes onder de quinoa, samen met de fijngesnipperde kruiden. Breng verder op smaak met peper en zout en besprenkel met wat olijfolie.

  4. 4

    Mix de feta met de yoghurt, breng verder op smaak met peper en zout en schep in een spuitzakje.

  5. 5

    Verdeel de quinoa over de glaasjes. Rijg 2 stukjes kip op een satéstokje en steek ze in het glaasje. Spuit er enkele toefjes feta-yoghurt op. werk verder af met enkele plukjes groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!