Recept

Gevulde champignons met geitenkaas en pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sandra Bekkari maakt een topcombinatie met champignons, geitenkaas en twee soorten zelfgemaakte pesto's! Het ideale hapje zonder bladerdeeg.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 180 °C.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes volledig, zodat er een holte ontstaat om de champignons te vullen.

  3. 3

    Wrijf een antiaanbakpan in met olijfolie en kleur de champignons aan beide kanten aan. Leg ze op keukenpapier en laat ze uitlekken.

  4. 4

    Mix alle ingrediënten voor de pesto.

  5. 5

    Meng de pesto met de geitenkaas en vul er de champignons mee met een theelepel.

  6. 6

    Werk af met de pijnboompitjes. Bak 12 à 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!