Recept

Snelle aperoplank

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalig hapje van Ilse. Supergezellig om met iedereen van te snacken.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Warm de pitabroodjes 5 minuten op in de oven. Snij ze in kwartjes. Wikkel de prosciutto rond de grissini.

  2. 2

    Verwijder de pit uit de dadels, snij ze in tot de helft. Snij ook de abrikozen in tot de helft en vul beide met de kruidenkaas. Strooi er de bieslook over.

  3. 3

    Spoel de radijzen. Maak de groenten schoon. Snij de bloemkool in roosjes en de selder, de komkommer en de wortelen in balkjes.

  4. 4

    Snij de salami en chorizo in plakjes en de schimmelkaas in blokjes. Doe de olijven en de dips in kleine potjes. Schik de potjes op een plank.

  5. 5

    Leg er de plakjes salami en chorizo rond en leg er ook de rauwe groenten, de kaasblokjes en de gevulde abrikozen en dadels bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Snelle aperoplank

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!