Recept

Frittata met falafelballetjes, broccoli en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze overheerlijke vegetarische frittata is perfect om na een drukke werkdag in de oven te schuiven. De feta zorgt voor een zalige zoute toets. Smakelijk!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen en kook ze beetgaar. Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze beetgaar.

  2. 2

    Pel de rode ui en snij in reepjes. Verhit een scheut olijfolie en bak hierin de rode ui gedurende 4 minuten. Voeg de falafelballetjes toe en roerbak gedurende 3 minuten. Voeg dan de broccoliroosjes en aardappelblokjes toe en laat 2 minuten bakken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room en kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Doe de groenten en falafel in een ronde bakvorm, bestrooi met blokjes feta en overgiet met het eimengsel. Zet gedurende 20 à 25 minuten in de oven. Garneer met blaadjes bladpeterselie, citroensap naar smaak en olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frittata met falafelballetjes, broccoli en feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!