Frittata met falafelballetjes, broccoli en feta
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen en kook ze beetgaar. Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze beetgaar.
-
2
Pel de rode ui en snij in reepjes. Verhit een scheut olijfolie en bak hierin de rode ui gedurende 4 minuten. Voeg de falafelballetjes toe en roerbak gedurende 3 minuten. Voeg dan de broccoliroosjes en aardappelblokjes toe en laat 2 minuten bakken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
3
Klop de eieren los met de room en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
4
Doe de groenten en falafel in een ronde bakvorm, bestrooi met blokjes feta en overgiet met het eimengsel. Zet gedurende 20 à 25 minuten in de oven. Garneer met blaadjes bladpeterselie, citroensap naar smaak en olijfolie.