Pittige krieltjessalade met krokante pancetta, eitjes en romige dressing
bereiding
-
1
Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze meteen onder koud water. Laat afkoelen. Pel en halveer ze.
-
2
Kook de krieltjes beetgaar in lichtgezouten water. Giet af, laat wat afkoelen en halveer ze. Bak ze daarna in boter mooi goudbruin. Kruid met het chilipoeder, peper en zout.
-
3
Kook de prinsessenboontjes beetgaar in lichtgezouten water, giet af en spoel ze onder koud water.
-
4
Meng alle ingrediënten voor de dressing. Kruid met peper en zout. Zet koel.
-
5
Bak de pancetta in een droge koekenpan krokant. Maak de lente- uitjes schoon en snij ze in ringen. Spoel de radijzen en snij ze in partjes.
-
6
Meng de groentjes onder de kriel- tjes. Schep de salade op de borden. Verdeel er de pancetta en eitjes over en bedruppel met de dressing.