Recept

Pittige krieltjessalade met krokante pancetta, eitjes en romige dressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Niets zo lekker als een smeuïge aardappelsalade met een lekkere dressing. 

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze meteen onder koud water. Laat afkoelen. Pel en halveer ze.

  2. 2

    Kook de krieltjes beetgaar in lichtgezouten water. Giet af, laat wat afkoelen en halveer ze. Bak ze daarna in boter mooi goudbruin. Kruid met het chilipoeder, peper en zout.

  3. 3

    Kook de prinsessenboontjes beetgaar in lichtgezouten water, giet af en spoel ze onder koud water.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de dressing. Kruid met peper en zout. Zet koel.

  5. 5

    Bak de pancetta in een droge koekenpan krokant. Maak de lente- uitjes schoon en snij ze in ringen. Spoel de radijzen en snij ze in partjes.

  6. 6

    Meng de groentjes onder de kriel- tjes. Schep de salade op de borden. Verdeel er de pancetta en eitjes over en bedruppel met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!