Recept

Forel in papillot met courgette en knoflook

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Piet Huysentruyt: “Verse kruiden zijn voor mij de ultieme smaakmakers van de zomer. Ik zou niet zonder kunnen.”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de courgettes en snij ze in fijne blokjes van 1/2 cm. Pel en hak de knoflook. Kruid de forellen met peper en zout.

  2. 2

    Schik de forellen op vier vellen aluminiumfolie, samen met de courgetteblokjes, de knoflook, tijm, laurier en rozemarijn.

  3. 3

    Vouw de papillotten een beetje dicht en giet er de witte wijn en room bij.

  4. 4

    Maak de pakketjes helemaal dicht en gaar de vis 20 tot 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Forel in papillot met courgette en knoflook

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!