Croquebuffet met spitskoolslaatje
bereiding
-
1
Maak het slaatje. Spoel de appelen, de komkommer, de spitskool en de radijsjes. Snipper de spitskool fijn. Snij de appelen en de komkommer in julienne. Snij de radijsjes in plakjes. Meng alle groenten in een kom.
-
2
Klop de zure room los met het citroensap, de honing, de olijfolie, peper en zout. Voeg de bieslook toe en schep de dressing onder het slaatje. Hussel goed door elkaar. Maak de pitjes van de granaatappel los en bestrooi het slaatje ermee. Zet in de koelkast.
-
3
Snij het brood in dikke sneetjes. Bestrijk ze met boter en beleg met beenham, strooi er de geraspte kaas over en beleg met een tweede boterham. Bak de croque-monsieurs goudbruin en krokant tussen een grill of in de pan.
-
4
Verhit boter in een pan en bak er spiegeleieren in. Serveer de croques met een spiegeleitje erop en het slaatje.