Ovengebakken kaasdip met andijvie en artisjok
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de andijvie 3 minuten in licht gezouten water. Druk er zo veel mogelijk vocht uit. Snij grof.
-
2
Roer de artisjokken, knoflook, mayonaise, geraspte parmezaan, de helft van de mozzarella en het citroensap door de andijvie. Kruid met peper en zout.
-
3
Verdeel het mengsel over een ovenschaal. Verdeel er de rest van de mozzarella over en zet 30 minuten in de oven. Serveer met stokbrood.
Ingrediënten voor
4 personen- mozzarella (in stukjes)125 g
- geraspte parmezaan25 g
- andijvie250 g
- artisjokken (gegrild, gemarineerd en gehalveerd)180 g
- knoflook1 teentje
- citroensap1 kl
- mayonaise150 g
- stokbrood