Gevulde tortellini met een paprikasausje, coppa en gegrilde courgette
bereiding
-
1
Verhit een pan zonder vetstof en bak de coppa knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Spoel de courgette en snij ‘m in plakjes. Verhit een grillpan en gril de courgetteplakjes aan beide kanten.
-
2
Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij ‘m in blokjes. Spoel de kerstomaatjes. Verhit olijfolie in een stoofpan en fruit er de ui in. Voeg de paprikablokjes en de kerstomaatjes toe. Roer er de tomatenpuree onder. Blus met de wijn en voeg het verkruimelde bouillonblokje toe. Laat even stoven en kruid met chilipoeder, peper en zout.
-
3
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
-
4
Meng de pasta met het sausje en serveer met de gegrilde courgetteplakjes en de coppa. Werk af met parmezaanschilfers.