Recept

Zalmsalade met gegrilde nectarines en honing-mosterddressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke maaltijdsalade met zalm. 

bereiding
  1. 1

    Spoel en halveer de nectarines. Verwijder de pit en snij het vruchtvlees in partjes. Spoel de radijsjes en halveer ze. Spoel en droog de veldsla.

  2. 2

    Meng de Griekse yoghurt met de honing en de mosterd en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schik de veldsla op de borden. Schik er de radijsjes op en strooi er de pompoenpitten over.

  4. 4

    Zet een grillpan op het vuur en doe er wat olijfolie in. Gril de nectarines kort in de grillpan en schik ze op de salade.

  5. 5

    Kruid de zalmfilets met peper en zout en bak ze kort maar voorzichtig in een pan met olijfolie. Schik de zalm op de borden. Werk af met de honing-mosterddressing, de bladpeterselie en strooi er de peperkorrels over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmsalade met gegrilde nectarines en honing-mosterddressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!