Recept

Pittige pasta vongole met chili en koriander

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke spaghetti met zeevruchten! 

bereiding
  1. 1

    Spoel de schelpjes 3 keer onder stromend water tot er helemaal geen zand meer overblijft. Pel en snipper de sjalot, de knoflook en de chilipepertjes.

  2. 2

    Kook de spaghetti gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de olijfolie in een pan. Fruit daarin de sjalot, knoflook, chilipeper en koriander. Voeg de schelpjes toe en schep om. Blus met de witte wijn. Schep om tot alle schelpjes opengaan.

  4. 4

    Giet de spaghetti door een zeef, spoel met vers water en laat uitlekken. Doe de spaghetti bij de schelpjes in de pan en schep om tot alle smaken gemengd zijn. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met extra koriander en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige pasta vongole met chili en koriander

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!