Recept

Kalfsescalope met kruidenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend gevuld

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij 2 preiwitten in ringen.

    Hak de kervel fijn.

    Snij enkele tomaten in blokjes.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Stoom de preiwitten gaar.

    Mix in de keukenrobot of met de staafmixer 1 rauwe escalope met 1 ei, 100 g kruidenkaas en 2 eetlepels gehakte kervel tot een pasta.

    Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg wat aluminiumfolie open op een schoon werkvlak.

    Leg er 1 kalfsescalope op en leg daar 2 eetlepels van de vulling op.

  4. 4

    Vouw dicht en herhaal dit met nog 3 andere escalopes.

    Leg de pakketjes 15 minuten in de voorverwarmde oven op 180 °C. 

  5. 5

    Serveer met de gestoomde prei en wat tomatenblokjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfsescalope met kruidenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!