Biefstukrolletjes met spinazie en blauwe kaas
bereiding
-
1
Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en stoof de sjalot zacht. Voeg de knoflook en de spinazie toe en roerbak 2 minuten. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
-
2
Hak de pistachenoten grof. Snij de blauwe kaas in plakjes.
-
3
Steaks die dikker zijn dan 5 millimeter, sla je tussen plasticfolie wat platter met een deegrol. Leg de steaks open, kruid met peper en zout en beleg ze met gebakken spinazie, blauwe kaas en pistachenoten. Rol ze stevig op in plasticfolie en leg ze een halfuur in de koelkast. Kook intussen de krieltjes beetgaar in gezouten water.
-
4
Verhit een scheutje olijfolie en een klontje boter en bak hierin de biefstukrolletjes rondom goudbruin in 2 à 3 minuten.
-
5
Meng voor het slaatje 1 eetlepel balsamicoazijn met 2 eetlepels olijfolie en sprenkel over de spinazie. Serveer de biefstukrolletjes met het slaatje en de krielaardappeltjes.