Recept

Gegrilde zuurdesemtoast met groene pesto, spinazie, selder, Le Gruyère AOP en gerookte ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke toast waar iedereen van smult.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de grill van de oven. Beboter 1 kant van elk sneetje brood en leg ze, met de beboterde kant naar beneden, op een met bakpapier beklede bakplaat. Fruit de look in boter. Voeg de selder toe en roerbak 2 minuten. Doe er de spinazie bij en laat slinken. Zet het vuur uit, meng er de blokjes augurk onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  2. 2

    Bestrijk 4 sneetjes brood met pesto. Beleg twee sneetjes brood met Le Gruyère AOP kaas. Schep op 2 sneetjes brood een flinke lepel van het spinaziemengsel. Leg er telkens een plakje gerookte ham op en sluit met de vier andere sneetjes brood, beboterde kant naar boven.

  3. 3

    Zet 8 minuten in de oven tot de kaas begint te smelten. Draai de sandwiches halverwege om. Serveer met extra pesto en basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!