Recept

Aperorolletjes met perensiroop en Le Gruyère AOP

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit hapje met kaas, groenten en ham is feestelijk en overheerlijk. En bovendien supersnel klaar.

bereiding
  1. 1

    Snij de groenten en de kaas in reepjes van gelijke grootte, ongeveer 10 cm lang.

  2. 2

    Leg de plakjes ham mooi open en beleg elk plakje met een reepje kaas, wat komkommer, wortel en wat rucola. Kruid met peper en zout en rol op.

  3. 3

    Warm de perensiroop op een zacht vuur op met de balsamico, tijm en citroensap. Laat 1 minuut zachtjes sudderen.

  4. 4

    Leg de ham-kaasrolletjes op een mooi bordje en serveer met de perensiroop om te dippen. Werk verder af met extra tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!