Recept

Vanille-hartjeswafels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak de yoghurtfrosting een dag op voorhand. Zo smul je meteen van die overheerlijke vanillewafeltjes met yoghurttopping! 

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem met de suiker en de vanillesuiker in een mengkom. Smelt de boter en schenk deze samen met de eieren bij het beslag. Meng alles tot een glad beslag.

  2. 2

    Verwarm het wafelijzer voor en bak er de wafeltjes goudbruin in. Laat ze afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Maak nu de toppings. Kies er één of meerdere uit die je wilt maken.

  4. 4

    Maak het fruit door vormpjes te steken uit het fruit met uitsteekvormpjes.

  5. 5

    Maak de yoghurtfrosting door de yoghurt minstens 1 uur in een neteldoek te laten uitlekken boven een kom. Meng de yoghurt met 1 eetlepel ahornsiroop of honing. Besmeer enkele wafeltjes met de yoghurtfrosting en strooi er wat versiering over. Verdeel het fruit over andere wafels.

  6. 6

    Versier de overige wafels met een handje popcorn en druppel er wat ahornsiroop over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vanille-hartjeswafels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!