Recept

Gegrilde zalm met asperge-champignonsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Al eens asperges met champignons gecombineerd? Héérlijk! Combineer het met een stukje gegrilde zalm en je hebt een lekker licht gerecht.

bereiding
  1. 1

    Snij de harde onderkant van de asperges. Snij de asperges in stukken van 3 centimeter. Maak de champignons schoon en snij ze in partjes. Maak de lente-uitjes schoon en snipper ze fijn.

  2. 2

    Roerbak de asperges 7 minuten in olijfolie. Voeg de champignons toe en bak 4 minuten mee. Breng op smaak met de helft van het citroensap, peper en zout. Schep er de lente-ui onder en zet het vuur uit.

  3. 3

    Meng de rest van het citroensap met de mosterd en een scheutje olijfolie tot een dressing. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Kruid de zalmfilets met peper en zout en bak ze 5 minuten op de velkant in olie. Keer ze om en bak nog 1 minuut.

  5. 5

    Verdeel de asperges en de champignons over de borden. Leg er een zalmfilet op en werk af met de waterkers. Bedruppel met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!