Spicy garnalentaco’s
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Ontdooi de scampi’s en laat ze goed uitlekken. Doe ze in een kom en meng er het paprikapoeder, het komijnpoeder, het uienpoeder, peper en zout onder. Laat de scampi’s zo even marineren.
-
2
Spoel de komkommer en verwijder de pitjes. Spoel en droog de little gems. Pel de rode ui. Spoel de tomaten en verwijder de pitjes. Snij de komkommer, de rode ui, de little gem en de tomaatjes in heel fijne reepjes. Meng de groenten onder elkaar.
-
3
Meng de sriracha door de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
4
Warm de wraps 3 minuten op in de oven. Bak ondertussen de scampi’s kort op een hoog vuur in olijfolie.
-
5
Lepel wat groentesalade in de wraps, vul met de scampi’s en werk af met de saus en de koriander. Leg de taco’s op een grote schotel en serveer met de limoen.