Spirelli-salade met kerriemayonaise, gegrilde nectarines en spek
bereiding
-
1
Meng alle ingrediënten voor de kerriemayonaise en zet koel weg.
-
2
Snij het spek in dikke repen en bak die goudbruin en krokant in een pan zonder vetstof. Laat ze uitlekken op keuken papier. Spoel de maïs en laat goed uitlekken. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken.
-
3
Spoel en halveer de perziken. Verwijder de pit. Bestrijk de nectarines met olijfolie. Gril ze goudbruin in een hete grillpan.
-
4
Kook de pasta in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpak king. Giet af en meng er een flinke lepel kerriemayonaise onder.
-
5
Meng de maïs en de mozzarellabolletjes onder de pasta. Werk de pasta af met de gegrilde nectarines, het knapperige ontbijtspek en de tuinkers. Geef de kerriemayonaise er apart bij.