Recept

Lamsgehaktballetjes met labneh en granaatappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker Midden-Oosters hapje voor bij de apero. 

bereiding
  1. 1

    Laat de yoghurt boven een kom uitlekken door een zeef met een schone kaas- of theedoek. Zo krijg je labneh.

  2. 2

    Meng intussen het lamsgehakt met het losgeklopte ei, het paneermeel, de ras el hanout en het komijnpoeder. Rol balletjes van het gehakt en bak ze in een pan met 1 eetlepel olijfolie.

  3. 3

    Schep de labneh in een serveerschaal. Leg er de lamsgehaktballetjes op. Lepel er de granaatappelpitjes over. Hak de kruiden fijn en strooi ze erover. Werk af met peper, zout en olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsgehaktballetjes met labneh en granaatappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!