Thaise kipsalade met cashewdressing
bereiding
-
1
Spoel alle groenten. Snij de paprika’s in reepjes. Snij dunne linten van de wortelen en de komkommer met behulp van een dunschiller. Schil de mango en snij in reepjes.
-
2
Snij de kipfilets in hapklare blokjes en rijg ze op satéstokjes. Kruid met kerriepoeder en bak de spiesjes in een pan met olijfolie.
-
3
Doe alle ingrediënten voor de dressing in de keukenrobot en mix tot een gladde dressing. Voeg eventueel een scheutje water toe als de dressing te dik blijft.
-
4
Schik de fijngesneden groenten en de mango in een schaal. Hak de cashewnoten grof en het chilipepertje fijn en strooi ze over de salade. Snij de limoen in partjes. Spoel en droog de koriander en hak grof.
-
5
Leg de gebakken kippenspiesjes op de salade en werk af met de cashewdressing, de gedroogde uitjes, wat verse koriander en de limoenpartjes.