Vispannetje met sliptongfilets
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de visfilets droog met keukenpapier en rol ze op
-
2
Pel de garnalen. Pel de sjalotten en snipper ze fijn. Hak de bieslook fijn. Spoel en halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Schil de wortelen en snij ze in schijfjes. Maak de preiwitten schoon en snij ze in ringen. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes.
-
3
Smelt wat boter in een pan en fruit er de sjalot en wortel in aan. Blus met de witte wijn en de visbouillon en laat even inkoken. Voeg de prei, de champignons, de tomaten en de room toe. Bind de saus met het maïszetmeel. Kruid met peper en zout.
-
4
Verdeel de saus over 4 kleine ovenschaaltjes, schep er overal wat stukken vis op en lepel er wat van de saus rond. Strooi er telkens 1 eetlepel paneermeel over en gaar de vispannetjes 20 minuten in de oven.
-
5
Haal de schaaltjes uit de oven en werk ze af met de garnalen en de bieslook.