Recept

Zoete aardappelnoedels met spinazie, champignons en cashewsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zoete-aardappelnoedels kun je in de meeste grote supermarkten in de koelafdeling vinden, naast courgetti en wortelspirelli.

bereiding
  1. 1

    Laat de cashewnoten 2 uur weken in water. Pel de knoflook.

  2. 2

    Giet de noten daarna af en spoel nog even na. Doe ze in een blender, samen met een scheutje water, de knoflook en een snuifje zout. Mix glad en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de champignons in partjes en bak ze goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de zoete-aardappelnoedels in olijfolie tot ze zacht zijn. Zet het vuur zachter en schep er de spinazie en de champignons onder.

  5. 5

    Voeg de bieslook en de helft van de cashewsaus toe en meng goed door elkaar. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout. Verdeel de noedels over vier borden, besprenkel met olijfolie en werk af met flink wat basilicumblaadjes en de rest van de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zoete aardappelnoedels met spinazie, champignons en cashewsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!