Pastinaak-mosterdsoep met minicroques
bereiding
-
1
Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de aardappel en de pastinaken en snij ze in stukken.
-
2
Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui en de knoflook 5 minuten op een zacht vuur. Voeg de aardappel en de pastinaak toe en roerbak 1 minuut. Kruid met de garam masala, peper en zout.
-
3
Voeg de bouillon toe en laat 25 minuten zachtjes koken. Mix de soep fijn en kruid eventueel nog met extra garam masala, peper en zout. Voeg de grove mosterd toe en roer om.
-
4
Beleg 2 sneetjes brood met het vleesbrood en de kaas en dek ze af met de andere sneetjes brood. Bak de croques krokant in een croque-monsieurtoestel, pan of oven. Snij ze in stukken. Werk de soep af met de peterselie en serveer met de minicroques.