Vispannetje met krab onder bladerdeeg
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de preiringen in de boter in een koekenpan tot ze zacht zijn, breng op smaak met peper en zout. Voeg de erwtjes en de maïs toe en roer om. Voeg de room en visbouillon toe. Kruid met paprikapoeder, peterselie, tijm, peper en zout en bind met de maïzena.
-
2
Neem 4 individuele ovenschaaltjes. Snijd 4 rondjes die even groot zijn als de ovenschaaltjes. Vet de ovenschaaltjes in met boter. Verdeel de zalmblokjes en crab over de bodem van de schoteltjes, lepel er de groentensaus over. Strooi er de kaas over.
-
3
Dek de schoteltjes af met het bladerdeeg. Maak een kruisje met een scherp mes in het midden van het bladerdeeg. Borstel wat eigeel over het bladerdeeg.
-
4
Zet 35 minuten in de oven.