Recept

Geroosterde zoete aardappel met pastrami en geraspte cheddar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Je kunt deze warme groentetoastjes gerust op voorhand klaarmaken. Op het moment zelf hoef je ze enkel nog even onder de grill te zetten en klaar!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de zoete aardappelen en snij ze in plakjes van ongeveer 1,5 cm dikte.

  2. 2

    Leg de aardappelplakjes op een met bakpapier beklede ovenplaat. Besprenkel ze met olijfolie en kruid ze met de tijm, peper en zout. Bak ze 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de augurk in plakjes. Leg een beetje pastrami op elk plakje zoete aardappel. Leg er een rondje augurk bovenop en bestrooi met de cheddar.

  4. 4

    Zet de aardappeltorentjes nog even onder de grill of gebruik een crème brulée-brander om de kaas te smelten. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Geroosterde zoete aardappel met pastrami en geraspte cheddar

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!