Verloren briochetoast met zwarte pens en appel
bereiding
-
1
Snij de zwarte pensen allebei in 8 plakjes. Verwijder de korst van de sneetjes briochebrood. Snij elk sneetje daarna in twee gelijke rechthoekjes.
-
2
Spoel de appel en snij het vruchtvlees in fijne staafjes. Besprenkel ze met citroensap.
-
3
Smelt een klontje boter in een pan. Bak de plakjes zwarte pens krokant en kruid ze met peper en zout.
-
4
Klop het ei met de melk los in een kommetje en wentel er de stukjes briochebrood in. Smelt in een andere pan een klontje boter en bak de briochetoastjes. Strooi er de bruine suiker over en draai elk plakje nog een keer om zodat ze kunnen karamelliseren.
-
5
Leg de briochetoastjes op een bord en leg er plakjes zwarte pens op. Strooi er de appelstaafjes over. Werk ze af met de gehakte pistachenootjes en de shiso en serveer warm.