Recept

Kerstkrans met meringue

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze heerlijke dessertkrans met meringue valt gegarandeerd bij iedereen in de smaak.

Voor de meringue
  1. 1

    Kook het water en de suiker in een steelpannetje en laat koken tot 115°C. Zet van het vuur wanneer je een siroop verkrijgt. Laat de gelatineblaadjes intussen weken in koud water.

  2. 2

    Klop de eiwitten stijf en giet de siroop erbij terwijl je blijft kloppen.

  3. 3

    Voeg de geweekte gelatineblaadjes onmiddellijk toe. Blijf kloppen tot het mengsel is afgekoeld en doe het in een spuitzak.

bereiding
  1. 1

    Spuit een bolletje meringue over elke lekkernij en laat opstijven.

  2. 2

    Steek de lekkernijen op een krans met behulp van prikkertjes.

  3. 3

    Werk af met vers fruit en takjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!