Regenboogsalade met krokante kip en sobanoedels
bereiding
-
1
Maak de rodekool schoon en rasp ze in een kom. Schil de wortelen en snij ze met een dunschiller in dunne slierten. Meng de honing met een scheutje olijfolie en de appelazijn en kruid met peper en zout. Hussel de ene helft onder de rodekool en de andere helft onder de wortelen. Breng de edamamebonen op smaak met een snuifje zout.
-
2
Bereid de kip. Doe de bloem en de panko in twee aparte borden. Klop het ei los in een derde bord. Kruid de kipfilets met peper en zout. Wentel ze eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door de panko. Bak de filets goudbruin en krokant in een hete pan met olijfolie.
-
3
Kook de noedels gaar. Meng alle ingrediënten voor de dressing onder elkaar.
-
4
Snij de kipfilets in repen. Verdeel de noedels en de groenten over de borden. Leg er de repen kip op en werk af met de korianderblaadjes. Geef er de dressing bij.