Wok van sobanoedels met zalm, paksoi, edamame en miso-sesamsaus
bereiding
-
1
Maak de miso-sesamsaus. Meng alle ingrediënten met 1 eetlepel water.
-
2
Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de paksoi en snij ze in stukjes. Snij de zalm in stukjes en kruid hem met peper en zout.
-
3
Kook de sobanoedels beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de edamamebonen 1 minuut in lichtgezouten water. Spoel ze even onder koud water en dop ze.
-
4
Verhit de sesamolie in de wok. Voeg de knoflook en de ui toe. Voeg de zalm toe en laat hem even meebakken. Voeg dan de paksoi toe, laat ze een beetje slinken en meng er dan de sobanoedels en de edamameboontjes onder. Meng er de sojasaus onder.
-
5
Schep de noedels en de groenten op de borden en werk ze af met de gedroogde uitjes. Serveer er het miso-sesamsausje bij en strooi de sesamzaadjes over het gerecht.