Ravioli met pancetta en champignon-spinaziesaus
bereiding
-
1
Maak de champignons schoon en snij ze in partjes. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Pel en pers de knoflook. Snij de pancetta in blokjes en bak ze krokant in olie. Voeg de knoflook en de champignons toe en roerbak 2 minuten. Voeg de kerstomaatjes toe en bak nog 2 minuten.
-
2
Doe de spinazie in een vergiet. Giet er kokend water over en duw er al het vocht uit. Voeg de spinazie bij de pancetta en de groenten.
-
3
Kook ondertussen de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
4
Doe de mascarpone met de melk bij de groenten en roer alles goed onder elkaar. Breng op smaak met nootsmuskaat, peper en zout.
-
5
Verdeel de ravioli over de borden, schep er de saus over en bestrooi met de parmezaan en de oregano.