Paashaaskoekjes
bereiding
-
1
Mix alle ingrediënten voor het deeg in de keukenrobot met de deeghaak. Meng daarna het geheel met de hand tot je er een mooie bol van kunt maken. Wikkel het deeg in vershoudfolie en laat het 30 minuten rusten in de koelkast.
-
2
Verwarm de oven voor op 180°C. Haal het deeg uit de koelkast en rol het op een bebloemd werkoppervlak uit tot 5 mm dik. Steek er vormpjes uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes 12 à 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen op een rooster.
-
3
Maak het glazuur. Roer het citroensap door de poedersuiker en voeg eventueel een klein druppeltje voedingskleurstof naar keuze toe. Halveer de marshmallows. Verdeel het glazuur over de koekjes en werk af met een halve marshmallow als staartje voor de konijntjes.