Recept

Tagliata met salsa van groene asperges, basilicum en lente-ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk stukje vlees met een frisse salsa. 

bereiding
  1. 1

    Boen de krieltjes schoon en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af en hou ze warm.

  2. 2

    Snij de harde onderkanten van de asperges. Stoom of kook de asperges 1 minuut of tot ze net beetgaar zijn. Laat ze onmiddellijk afkoelen onder koud stromend water en laat ze dan goed uitlekken.

  3. 3

    Maak de lente-uitjes schoon. Snij de asperges en de lente-uitjes in fijne plakjes. Hak het basilicum fijn. Meng alles met 2 eetlepels limoensap, de chilivlokken en 3 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Halveer de krieltjes. Gril het rundvlees kort goudbruin aan beide kanten, kruid het met peper en zout en snij het in plakjes. Serveer het rundvlees met de salsa en de krieltjes. Werk de krieltjes af met grof zeezout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliata met salsa van groene asperges, basilicum en lente-ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!