Mexicaanse lasagne met maïswraps
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een kookpot en fruit de ui en de knoflook. Voeg de komijn, de cayennepeper en het paprikapoeder toe en roerbak 2 minuten mee. Doe er de tomatenblokjes bij en laat 10 minuten rustig sudderen op een zacht vuur. Doe de maïs Mexicana en de rode bonen bij de tomatensaus en laat 15 minuten sudderen.
-
2
Snij de jalapeñopepers in ringen. Schep een lepel tomatensaus in een ovenschaal zodat de bodem bedekt is. Leg er een wrap op en giet er een scheutje room over. Schep 1/4 van de tomatensaus over de wrap. Leg er 4 plakken cheddar en enkele ringetjes jalapeño op. Herhaal dit nog 2 keer en eindig met een wrap. Bestrijk met de rest van de room en werk af met de gemalen kaas en de rest van de jalapeno’s. Bak de lasagne 40 minuten in de oven.
-
3
Snij de lente-ui in ringen. Serveer de lasagne met de nacho’s en werk af met de lente- ui en eventueel chilivlokken.