Recept

Crostini met zalm, groene aspergepunten en avocado

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zeg niet zomaar toastje tegen een crostini! Deze in olijfolie gebakken sneetjes ciabatta krijgen een lekker beleg van zalm, asperges en avocado. Ideaal voor bij het aperitief.

bereiding
  1. 1

    Bedruppel de sneetjes ciabatta met olijfolie en kruid ze met peper en zout. Gril ze goudbruin in een hete grillpan.

  2. 2

    Blancheer de aspergepunten 5 minuten in lichtgezouten kokend water. Giet ze af en spoel ze onder stromend koud water.

  3. 3

    Verwijder de schil en de pit van de avocado. Snij het vruchtvlees in plakjes en bedruppel ze met het limoensap. Snij de gerookte zalm in reepjes.

  4. 4

    Beleg alle crostini met plakjes avocado, gerookte zalm en aspergepunten. Bestrooi ze met fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Crostini met zalm, groene aspergepunten en avocado

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!