Recept

Fusilli met spinaziepesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pesto van spinazie: lekker origineel!

bereiding
  1. 1

    Spoel de spinazie en de munt. Pluk de blaadjes van de munt. Pel en pers de knoflook. Rooster de macadamianoten in een droge pan. Rasp de pecorino.

  2. 2

    Doe de spinazie, de muntblaadjes, de knoflook, de macadamianoten, de pecorino en de olijfolie in de blender en hak fijn. Kruid met peper en zout. Voeg citroensap toe naar smaak.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat hem uitlekken.

  4. 4

    Meng de pasta met de helft van de pesto en serveer de rest van de pesto er in een apart kommetje bij. Werk af met enkele extra blaadjes munt en spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fusilli met spinaziepesto

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!