Salade van volkorenorzo met spinaziepesto, warmgerookte zalm en geitenkaas
bereiding
-
1
Kook de orzo beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat hem uitlekken en afkoelen.
-
2
Maak de pesto. Pel de knoflook en doe hem samen met de spinazieblaadjes, de olijfolie en de amandelen in de cutter. Mix tot een gladde pesto. Kruid de pesto met peper en zout.
-
3
Snij de groene aspergetips in stukjes en bak ze kort aan in een pannetje met olijfolie. Kruid ze met peper en zout.
-
4
Verwijder het loof van de radijsjes, maak ze schoon en snij ze in kwartjes. Spoel en droog de spinazie.
-
5
Meng wat pesto onder de orzo. Meng er de spinazieblaadjes, de aspergetips en de radijsjes onder. Trek de warmgerookte zalm in stukjes en verdeel ze over de pastasalade. Verdeel ook de geitenkaas erover. Serveer de pastasalade met de rest van de pesto.