Recept

Bladerdeeg-muffintaartjes met roomkaas en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze bladerdeeghapjes maak je in een muffinbakvorm. Prachtig om te serveren op je tuinfeest of om mee te nemen naar een picknick. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij met een glas 12 rondjes uit het bladerdeeg en leg ze met een muffinpapiertje in de bakvorm. Spoel en halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Leg er per taartje een sneetje chorizo, 1 koffielepel roomkaas, 1 koffielepel geroosterde pijnboompitten en 1⁄2 kerstomaatje bovenop. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Bak de muffintaartjes 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bladerdeeg-muffintaartjes met roomkaas en chorizo

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!