Aardappelcurry met kip en bloemkool
bereiding
-
1
Stoof de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Voeg de currypasta, de gember en het citroengras toe en roerbak 1 minuut.
-
2
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Maak de boontjes schoon. Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Pel en snipper de ui. Pel en pers de knoflook. Schil en rasp de gember.
-
3
Voeg de aardappelen, de bloemkool, de boontjes en de kokosmelk toe. Laat 5 minuten onder deksel garen.
-
4
Korst de kipfilets in olijfolie aan beide kanten goudbruin. Leg ze vervolgens in de curry en laat ze 10 minuten meegaren.
-
5
Snij 1 limoen in partjes. Breng de curry op smaak met het sap van de andere limoen, peper en zout en werk af met de koriander en de partjes limoen.