Visrolletjes met wortelpuree en mosterdsaus
bereiding
-
1
Laat de diepvriesvis op voorhand ontdooien. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Maak de wortelen schoon en snij ze in stukken. Kook de aardappelen en de wortelen samen gaar in lichtgezouten water. Giet ze af. Pureer ze samen en maak de puree aan met een klontje boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Meng er de gesnipperde krulpeterselie onder.
-
2
Spoel en droog de spinazie. Mix de room met de graantjesmosterd en de kruidenkaas. Breng de mosterdroom aan de kook in een ruime pan en laat hem voor de helft inkoken. Leg er dan de helft van de spinazie en de visrolletjes in en gaar ze nog enkele minuten. Kruid de saus met peper en zout.
-
3
Snij de citroen in partjes. Serveer de wortelpuree met de visrolletjes en de mosterdsaus. Werk af met de rest van de spinazie, de extra gesnipperde krulpeterselie en een partje citroen.