Croque uit de pan met gerookte zalm, kruidenkaas en een dillekorstje
bereiding
-
1
Spoel de courgette en snij ze in schijfjes. Bestrijk ze met olijfolie, kruid ze met peper en zout en gril ze langs beide kanten in de grillpan.
-
2
Bestrijk 4 sneetjes toastbrood elk met 2 eetlepels kruidenkaas. Leg er een sneetje gerookte zalm op en verdeel er enkele schijfjes gegrilde courgette over. Sluit de croques met een droog sneetje toastbrood.
-
3
Klop de eieren in een diep bord los met de melk en kruid met peper en zout. Hak de dille fijn, maar hou enkele takjes apart voor de afwerking. Meng de fijngehakte dille onder het eimengsel. Wentel de croques door het eimengsel.
-
4
Verhit de boter en 2 eetlepels olijfolie in een pan. Bak de croques in de pan langs beide kanten goudbruin. Werk ze af met de takjes dille.