Recept

Brochettes met lamsgehaktballetjes en koolrabirijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Alles is leuker op een stokje!

bereiding
  1. 1

    Meng het lamsgehakt met de eidooier, fijngemalen cashewnoten, kaneel, komijn, korianderpoeder, peper en zout. Rol met vochtige handen balletjes en laat deze minstens 30 minuten opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Schil de koolrabi, snij ‘m in blokjes en hak deze fijner in een blender tot een rijststructuur (of rasp met een heel fijne rasp).

  3. 3

    Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en stoof de koolrabi, sjalot en knoflook zacht. Kruid met chilivlokken en zout.

  4. 4

    Rijg de lamsgehaktballetjes op een spiesje en bak ze in een scheutje olijfolie goudbruin en gaar.

  5. 5

    Hak de peterselie en de muntblaadjes fijn en meng ze met de gehakte koolrabi. Serveer de spiesjes met de koolrabirijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Brochettes met lamsgehaktballetjes en koolrabirijst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!