Recept

Nacho’s met chili sin carne en avocadodip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk hapje dat bij iedereen in de smaak valt. Perfect voor een gezellige tv-avond of om op tafel te zetten wanneer er vrienden op bezoek zijn. 

bereiding
  1. 1

    Snijd de uien en knoflook fijn. Verwijder de zaadjes uit de chilipeppertjes en snijd fijn. Snijd de paprika’s in blokjes. Fruit de ui, knoflook, chili en paprika’s aan in wat olijfolie. Laat glazig stoven.

  2. 2

    Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, uitgelekte rode bonen en maïs toe. Roer om en voeg eventueel wat extra water toe. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.

  3. 3

    Giet de saus in 4 kleine ovenschoteltjes en roer de helft van de kaas erdoor. Strooi de andere helft erover en bak gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

  4. 4

    Maak ondertussen de avocadodip. Mix het vruchtvlees van de avocado met de andere ingrediënten voor de avocadodip en breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Haal de schoteltjes uit de oven. Strooi er gefrituurde uitjes over en serveer met de avocadodip en nacho’s.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!