Mexicaanse nacho’s uit de oven
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de avocado en verwijder de schil en de pit. Prak het vruchtvlees met een vork. Voeg het limoensap en de koriander toe en kruid met peper en zout.
-
2
Spoel de tomaat en snij ze in blokjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Laat de maïs en de jalapeño's uitlekken. Snij de jalapeño's in ringen.
-
3
Bak het varkensgehakt goudbruin in een pan met olijfolie. Voeg er de blokjes tomaat, de cayennepeper, de komijn en het paprikapoeder aan toe. Meng goed.
-
4
Doe de nacho’s in een ovenschotel, verdeel er het gehaktmengsel over, bestrooi met de cheddar en bak 5 à 7 minuten in de oven. Werk af met de maïs, de avocado, de lente-ui en de jalapeno’s.