Recept

Kerstspeculaasjes met glazuur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Keep it simple: dat is vaak nog het mooist. Zoals deze speculaaskoekjes.

Icingpoeder en eetbare parels vind je bij zaken die bakproducten verkopen.

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten met 90 à 100 ml water tot een soepel deeg.Wikkel het in verhoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd letters uit het deeg. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  3. 3

    Bak de koekjes 10 tot 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  4. 4

    Maak het icingpoeder aan met enkele druppels water zoals aangegeven op de verpakking. Versier de letters met toefjes wit glazuur en hier en daar een gouden pareltje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kerstspeculaasjes met glazuur

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!