Recept

Gebakken paddenstoelen met dragon, hazelnoten en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfecte mix!

Kies voor een mengeling van specialere paddenstoelen, zoals oesterzwammen, shiitakes of eryngii’s. Die zijn allemaal erg lekker en perfect om mee uit te pakken! Mag het wat luxueuzer? Cantharellen en pieds de mouton zijn heerlijke wilde bospaddenstoelen die ook in de mix passen. Je vindt ze in biosupermarkten of op de markt.

bereiding
  1. 1

    Maak de paddenstoelen schoon met een borsteltje. Verwarm de boter in een braadpan en bak de paddenstoelen goudbruin. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Hak de hazelnoten grof. Pluk de blaadjes van de takjes dragon en snipper ze fijn. Spoel en droog de rucola.

  3. 3

    Schep de paddenstoelen op een schaal en leg er de rucola bij. Strooi er de hazelnoten over en werk af met de gesnipperde dragon en nog wat peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebakken paddenstoelen met dragon, hazelnoten en rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!