Recept

Garnalenbisque met knolselderblokjes en spekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk hapje in een glaasje, perfect voor de feestdagen. De bisque mix je luchtig met een staafmixer net voor 'm serveert.

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en snij hem in fijne blokjes. Verhit een scheutje olijfolie en bak de blokjes samen met de spekblokjes gaar en goudbruin. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Breng de bisque met de room aan de kook en laat de bisque tot de helft inkoken. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schep de gebakken knolselderblokjes en de spekjes in de glaasjes. Mix de bisque luchtig met een mixer en schep hem op de knolselder. Serveer de glaasjes meteen. Lekker met een krokant toastje om als lepeltje te gebruiken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Garnalenbisque met knolselderblokjes en spekjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!