Recept

Rode quinoasalade met rosbief

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Budgetvriendelijk en snel klaar. Lekker met ovengeroosterde bietjes erbij.

 

bereiding
bereiding
  1. 1

    Kook de rode quinoa gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Pel de rode ui en snij hem in ringen. Maak de radicchio schoon en snij hem in grove stukken. Meng de rode ui, de radicchio en de geraspte rodekool in een grote kom.

  3. 3

    Meng de olijfolie met de rodewijnazijn en de balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Verdeel de helft van de dressing over de salade, hussel goed door elkaar en laat even trekken.

  4. 4

    Snij de vijgen in kwartjes. Haal de pitjes uit de granaatappel. Vouw de rosbief tot roosjes.

  5. 5

    Meng de quinoa met de salade en verdeel ze over de borden. Werk ze af met de rosbief, de vijgen en de granaatappelpitjes. Lepel er de rest van de vinaigrette over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rode quinoasalade met rosbief

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!