Recept

Vispannetje met gnocchikorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Natalie tipt!

“Wie dit gerechtje graag koolhydraatarm wil houden, kan de gnocchi vervangen door bijvoorbeeld een korstje van verschillende kruiden, kaas, noten of havermout.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet ze af en spoel ze onder ijskoud water.

  2. 2

    Pel en snipper de ui. Maak de preiwitten schoon en snij ze in ringen. Stoof de ui en de prei aan in olijfolie. Blus ze met de witte wijn en de sojaroom, verkruimel het bouillonblokje erbij en laat op een zacht vuur 10 minuten sudderen.

  3. 3

    Lepel er dan de erwtjes, de kruidenkaas en ten slotte ook de geblancheerde broccoli onder. Breng op smaak met citroensap, de gesnipperde dille, peper en zout.

  4. 4

    Snij de vis in hapklare blokjes. Leg de visblokjes in een ingeoliede ovenschaal. Lepel er de groentesaus over en verdeel er de gnocchi op. Gaar de visschotel nog 15 tot 20 minuten in de oven tot de vis gaar is en de gnocchikorst lekker krokant is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vispannetje met gnocchikorst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!